Botenaanbod van TTH Watersport

Wij bieden verschillende soorten boten aan in ons leveringsprogramma, zoals sloepen, UMS en Tzunami aluminium boten, RIB’s en inflatables. Bij ons kunt u terecht voor een compleet pakket, inclusief Suzuki of Mercury buitenboordmotor en een iTrailers boottrailer. Verkoop van uw boot in consignatie of inruil van uw huidige boot is bespreekbaar.

Binnenkort breiden wij ons aanbod aan sloepen uit met modellen die exclusief voor TTH worden geproduceerd. Zodra wij alle specificaties en verkoopprijzen hebben, zullen wij dit op onze website bekendmaken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Sloep

U vindt bij ons diverse sloepen en tenders van merken als Maassloep en Amigo. Deze sloepen hebben wij sinds kort in het assortiment, verschillende modellen zullen wij op korte termijn aan onze website toevoegen.

Bekijk alle sloepen

Console boot

U krijgt veel waar voor uw geld als u kiest voor een Remus console boot, verkrijgbaar in de lengtes 4,5 meter, 5,25 meter en 6,2 meter.

Bekijk alle console boten

Aluminium

Aan aluminium boten hebben we grote diversiteit te bieden met de UMS uit Oekraïne en de Tzunami aluminum boten die volledig custom build zijn. Afmetingen variëren van 4 tot 12 meter.

Bekijk alle aluminium boten

Inflatables

Hier vindt u de inflatables van de merken Suzumar, Nimarine, Adventure en Tzunami by Aquaspririt in elke prijsklasse.

Bekijk alle inflatables

RIB’s

Zoekt u een RIB, dan hebben we zeker iets wat bij uw wensen aansluit. Of het nu gaat om een RIB met PVC tubes, een robuuste RIB met Hypalon tube, een RIB voor de veeleisende watersporter of een RIB in leisure uitvoering; TTH Watersport heeft het.

Bekijk alle RIB’s

Gebruikte boten

In ons actuele aanbod vindt u diverse gebruikte boten die we voor u in de verkoop hebben van onszelf of van onze klanten. Mocht u uw boot willen verkopen, dan kan dat ook via ons.

Bekijk alle gebruikte boten