Over ons TTH Watersport

TTH Watersport is een totaalleverancier voor de watersport. Ons bedrijf is gelegen direct aan de snelweg A7, 45 autominuten boven Amsterdam.

We zijn dealer van Suzuki en Mercury buitenboordmotoren. Tevens houden we ons bezig met diverse importen, waaronder aluminium boten van het merk UMS. UMS biedt een compleet pakket van visboten, tourboten, consoleboten en professionele boten. Daarnaast verkopen wij RIB’s van het merk Adventure en Hydrosport, waarbij de Hydrosport RIB’s worden geleverd onder de merknaam Tzunami by Hydrosport en vallen onder de High Performance Range.

Naast de importen worden bij ons ook de custom aluminium boten gebouwd van het merk Tzunami tot een lengte van 16 meter. Ook produceren we de boottrailers van het merk iTrailers volledig in eigen beheer. Een Nederlands kwaliteitsproduct. Sinds 2021 gebruiken wij een buislaser en een lasrobot waarmee we onze kwaliteit op een constant niveau houden. De frames en onderdelen worden altijd volbad verzonken om roestvorming tegen te gaan en de levensduur van de boottrailers te verlengen.

U kunt voor onderhoud en reparatie van uw buitenboordmotor of boot ook bij ons terecht.
Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan bij onze verkoopafdeling.

Onderdelen voor uw boottrailer kunt u bestellen op onze webshop boottraileronderdeel.nl 

Sinds kort is ook onze tweede webshop gelanceerd waar u artikelen kunt vinden voor uw boot onderhoud boot-onderdeel.nl

Bekijk ons aanbod

Boten

Buitenboordmotoren

Boottrailers